Játszva tanult történelmünk AGAPE Alapítvány – NEA

Játszva tanult történelmünk AGAPE Alapítvány – NEA

Játszva tanult történelmünk – AGAPE Alapítvány – NEA

Pályázati azonosító: NEA-UN-18-M-1565

Részlet a pályázati beszámolóból:

“Mivel itt nem konkrét projektről, hanem az AGAPE Alapítvány működéséről van szó, ezért itt csupán azt a pillanatot emelném ki, amikor a DGYS kutatás keretében egyszerre tizenhat iskolában kellett fókuszcsoportos interjúkat készíteni nagyon rövid határidővel. Ezért az Alapítvány kapcsolati rendszerének szinte valamennyi tagját (még a határon túlról is) mozgósítani kellett, hogy  a szerződés szerinti feladatainkat el tudjuk végezni. Január közepétől február közepétől az Alapítvány munkatársai “csúcsra lettek” járatva  és végül sikeresen lebonyolítottuk az interjúsorozatot.

Ennek viszont az lett később a legnagyobb hozadéka, hogy sok – velünk kapcsolatban álló tanár és egyetemista ennek révén személyesen is találkozott egymással, ami a kapcsolatok nagymértékű erősítéséhez vezetett. (Tartottunk egy összegző találkozót is a munka elvégzésének örömére.) Mindez legfőképpen az Alapítvány közvetlen munkatársai számára – személy szerint kuratóriumi elnökként – örvendetes, hiszen képesek voltunk ilyen rohamtempóban is sikeresen együttműködni.”